| |

Zaterdag 10 juni: wijn tasting op het Reserva terras

Zaterdag 10 juni is het zover! Jullie hebben er lang op gewacht, om gesmeekt, voor de deur gelegen, maar je kunt er nog bij zijn: Reserva’s Eerste Zomers Terras Wijn Tasting. Vanaf 20.30 uur nemen we je mee in een wijn tasting, terwijl jij geniet van een zwoele Boergondische avond op het Simonsplein. Wordt het een gewone wijn tasting?….Haha…nee….

Vanaf 20.30 vertellen wij de verhalen achter de wijnen die je drinkt en krijg je ook nog eens Doetinchemse en Achterhoekse verhalen te horen, die je nog nooit eerder gehoord hebt. Tijdens de tasting krijg je 2 prachtige witte wijnen, 2 heerlijke rosé wijnen en een top prosecco, met precies op het moment dat je denkt ‘wat, geen hapjes?’, ook nog twee keer een plankje met hapjes. We sluiten de tasting af met een korte wijnquiz, de winnaar mag zich één avond lang Monsieur of Madame Bitter Ballon noemen en krijgt een Achterhoekse schaal bitterballen, voor zichzelf of om uit te delen aan de overige deelnemers…

Reserva’s Zomers Terras Wijn Tasting
Zaterdag 10 juni
Aanvang: 20.30
Eindtijd: +/- 22.45 uur
Prijs: 35,- euro per persoon
Reserveren kan per persoon of in groepsverband:

* In verband met inkoop en voorbereiding: door op verzenden te drukken, ga je akkoord met het in rekening brengen van het ingevulde aantal personen. Afmelden kan tot vrijdag 9 juni 16.00 uur.