Vacature wijnbarbaas / wijnbarbazin

Pak jij die ongekende kans in jouw horeca-carrière?

Word jij onze Wijnbarbaas / Wijnbarbazin?

Wat is het mooi en bijzonder geworden: uit het niets opende opeens wijnbar Reserva haar deuren. Op de hoek van het Simonsplein en de Boliestraat in Doetinchem draait het stukje ‘Boergondisch Achterhoek’ op volle toeren. Met onze eerste bedrijfsleider is in no time alles opgezet, zijn alle randvoorwaarden gecreëerd, is iets opgebouwd om vol op door te pakken en dus zijn we op zoek naar een ondernemende bedrijfsleider die hierop doorbouwt. Met een zonovergoten terras en de intieme artistieke wijnbar is dit dé kans om risicoloos te ondernemen. Iets voor jou?

Ben jij die horecakoning of koningin en zie jij ook de ongekende kans en mogelijkheden van Reserva, dan ben jij misschien wel onze nieuwe ondernemende, gedurfde, met lef en gastvrije:

Wijnbarbaas / Wijnbarbazin

Dit zeggen onze gasten enkele weken na de opening:
‘Wat is het mooi’ / ‘Super relaxt en gezellig’ / ‘Plank vol lekkers met een wijntje’

Dat is jouw voorland. Je krijgt de leiding over een zaak die volledig staat, maar die toe is aan bijzondere ideeën, een geheel eigen uitstraling en gastvrijheid, een evenement op zijn tijd en bovenal plezier en een glimlach. Kortom: naast bedrijfsleider kun je echt gaan ondernemen.

Wij zorgen voor een superleuke werkplek, het meegroeien van je beloning als Reserva doorgroeit en met 12 eigenaren heb je binnen alle disciplines een expert in je app-groep!

Wij zoeken:

  • Een ondernemende Wijnbarbaas / Wijnbarbazin
  • Een creatieve, gastvrij, glimlachende brok levensgenot
  • Een horecaman/vrouw in hart en nieren (wijnkennis een pré)
  • En bovenal iemand die bij bovenstaande verhaal denkt: bam, we gaan ervoor!

Kun je dit lijstje afvinken, twijfel dan niet en ga met ons in gesprek. Misschien krijg jij dan wel die unieke kans om risicoloos jouw horeca-onderneming te vormen en verder neer te zetten.

Contact leggen kan via Jorg Lammers: vacature@reserva.nl