Oudejaarsdag vier je in Reserva: Achterhoek meets Antillen

Doetinchem heeft een prachtige traditie: oudejaarsdag overdag vieren. Ok, een deel van de Doetinchemmers haalt daardoor 24.00 uur net of net niet, maar het is altijd een supergezellige dag. Natuurlijk opent ook Reserva haar deuren en wel voor een bijzondere mix: onze ‘boergondische’ wijnbar wordt oudejaarsdag 2022 ondergedompeld in een vleugje Antillen.

Reserva opent al om 11.00 uur haar deuren op 31 december. Van 16.00 tot 21.00 is Tico Croes weer bij ons te gast. Samen met zijn drummer speelt hij wereldhits, liedjes op verzoek en ja hoor: er is een open microfoon! Dus ben jij dat on-ontdekte talent (let vooral op het woord talent…) pak dan je kans.

Het wordt een super gezellige dag, geheel in Reserva-sfeer. Tot 31 december.

Tico Croes in Reserva op Oudejaarsdag van 16.00 tot 21.00 uur
Oudejaarsdag in Reserva met Tico Croes:

Het jaar Boergondisch afsluiten met een vleugje Antillen

Samen met zijn drummer is Tico Croes in no time uitgegroeid tot de huisartiest van Reserva. Waarom? De sfeer is machtig mooi en hopi bon tegelijkertijd. Dus wie het jaar af wil sluiten in onze Boergondisch gezellig wijnbar met vrienden, goede muziek en misschien zelfs jouw moment of glory (er is een extra microfoon): je bent van harte welkom in Reserva:
We zijn 31 december al open vanaf 11.00 uur, Tico speelt van 16.00 tot 21.00 uur.