|

Oranje op het EK kijk je bij Reserva

Stel je voor: een groot scherm op een terras, middenin je eigen stad. Doe dat scherm dan keer twee en je weet wat je te wachten staat: de wedstrijden van oranje kijk je bij Reserva op het Simonsplein, met een eigen scherm van 4,5 bij 2,5 meter. Hoe groot dat is? Leg Ralf Seuntjens met gestrekte armen over de breedte en zet twee keer Wout Weghorst op elkaar en je hebt de afmetingen van ons scherm. Een leesbril is dus volstrekt overbodig.

Maar er is meer, want wist je dat Reserva de enige wijnbar in de Achterhoek waar het Nederlandse elftal nog nooit een EK-wedstrijd heeft verloren? En de ‘boer’gondische sfeer is perfect om samen, in het oranje hart van Doetinchem, oranje op afstand aan te moedigen. En last but not least: bij ieder doelpunt van Oranje hebben we een verrassing!

Stadion Reserva vind je op de hoek van het Simonsplein en de Boliestraat in Doetinchem. Bij iedere wedstrijd van Oranje hebben we een leuke verrassing voor alle fans op ons terras. Om te beginnen: zondag 16 juni, aftrap 15.00 uur: Nederland – Polen.

Als verrassing die wedstrijd: een klein Pools ‘wijntje’…