Najaar bij Reserva: open van vrijdag tm zondag

Na een fantastisch zomer, met volle terrassen, live muziek, wijnproeverijen, feesten, partijen en de legendarische jeu des boules baan, passen we dit najaar onze openingstijden weer aan. Reserva, dé gezelligste wijnbar van het oosten en ver daar buiten, is vanaf vandaag open van vrijdag tot en met zondag:

Vrijdag: 10.00 – 02.00 uur

Op vrijdag zijn we lekker vroeg open. De koffie staat klaar en geregeld hebben we naast onze broodjes, plankjes en ander lekkers ook een mooie taart voor je klaar staan. In de loop van de middag, als begin van het weekend kun je natuurlijk een wijntje nemen en gaan we samen de avond in: boergondisch genieten met regelmatig leuke activiteiten of muziek.

Zaterdag: 10.00 – 02.00 uur

Ook zaterdag ochtend openen we de deuren al om 10.00 uur. Na de markt, of het winkelen in de binnenstad ben je bij ons van hart welkom. In de middag en avond lekker loungen en in een super gezellige en vooral gemoedelijke boergondische sfeer geniet je van jouw zaterdagavond. Om 02.00 uur sluiten we onze deuren.

Zondag: 10.00 – 22.00 uur

Zondagochtend een mooie wandeling en dan genieten van onze heerlijke koffie? Dat kan. Maar ook met vrienden of familie op onze heerlijke nieuwe stoelen en divers meubilair van je vrije dag genieten. Wijntje erbij. Af en toe live muziek, een quiz of iets anders bijzonders. Bij Reserva ben je op zondag aan het perfecte adres om je weekend tot 22.00 uur af te sluiten.

Reserva als dé ideale ‘binnenstad locatie’ voor meetings, events en feestjes

Vooral van maandag tot en met donderdag is er bij Reserva alle ruimte voor vergaderingen, meetings, events of feestjes. Zowel voor jou als onze gast, maar ook voor jou en jouw bedrijf of organisatie. Wil je meer weten over onze vergader- en eventarrangementen? Kijk dan eens op de pagina over Reserva Meetings en Events.