|

Het leukste Moederdag cadeau ooit: Kunst & Wijn

Op zoek naar een Moederdag-cadeau? Maar je wilt mama niet weer afschepen met een doos Merci uit 2009? Dan hebben wij dé oplossing: Kunst & Wijn. Zondagmiddag 12 mei, na de ontbijtjes op bed, de mooie tekeningen of gekleide asbakken…is het echt tijd om mama en misschien ook wel oma te verwennen. Vanaf 15.00 uur is het dan Kunst & Wijn op het terras van Reserva.

Wat: Kunst & Wijn
Waar: Terras Reserva
Wanneer: Moederdag, 12 mei, 15.00 tot 17.00 uur
Prijs: 40,- euro per moeder / 75,- euro voor moeder én oma

Hoe ziet de Kunst & Wijn middag er uit?
In de middag van Moederdag staat ons terras ingericht klaar als openlucht atelier. Op onze terrastafels liggen complete schetsmappen, pastelkrijt en staat kunstenares Slavica Sekuloski je al op te wachten. Natuurlijk hebben wij alle materialen en andere benodigdheden klaar staan en mag je na afloop jouw schetsboek en pastelkrijt meenemen. Het begin van een kunst carrière. Aan de hand van Slavica gaat moeder in 2 uur naar een prachtig eerste kunstwerk. Tussendoor krijgen alle moeders een heerlijke tasting voorgeschoteld: wijntjes om te proeven (of iets anders) en lekkere hapjes.

Kortom, het allerleukste en meest originele Moederdag-cadeau dat je kunt geven. En als je belooft het niet door te vertellen: voor de vaders en kinderen hebben we op het andere deel van ons terras genoeg te doen en te beleven, terwijl moeder geniet van jouw/jullie cadeau. Schrijf hieronder moeder en/of oma in en je ontvangt alle informatie.