Café Hattrick keert terug in Doetinchemse binnenstad

DOETINCHEM – Café Hattrick dat enkele jaren furore maakte als hét sport- en feestcafé van de Grutstraat keert terug in de binnenstad van Doetinchem en wel op het Simonsplein in het pand van wijnbar Reserva.

Café Hattrick werd ooit bedacht en gedraaid door elf Doetinchemse vrienden en was vanaf 2008 een ware hotspot voor de 25+ doelgroep. In die jaren opende Hattrick haar deuren van vrijdag tot en met zondag. De elf eigenaren hebben inmiddels een twaalfde eigenaar gevonden en willen het dit keer totaal anders aanpakken. “Die drie dagen per week, 52 weken per jaar, die gingen ons destijds niet in de koude kleren zitten. Daarom hebben we besloten om het nieuwe café Hattrick slechts vijf dagen per jaar te openen en wel in het pand van wijnbar Reserva.”

17, 18, 19, 20 en 22 februari
Die opmerkelijke keus van slechts vijf dagen per jaar open, brengen de eigenaren al opmerkelijk snel in de praktijk. Café Hattrick heropent al op vrijdag 17 februari 2023 en is daarna geopend op zaterdag 18, zondag 19, maandag 20 en woensdag 22 februari. Dat het die dagen ook toevalligerwijs carnaval is in Leutekum is puur toeval, volgens de twaalf. “Op vrijdag krijgen we de sleutel van wijnbar Reserva en dus hebben we vanaf die dag een ouderwets Hattrick-programmaatje in elkaar gezet.”

Vrijdag 17 februari 2023 vanaf 20.11 uur tot…
Veurgleujen!!!

Zaterdag 18 februari 2023 vanaf 12.11 uur tot….
De dag van de grote carnavalsoptocht in Leutekum. En geloof ons maar, dan is ‘café Hattrick (Reserva) een perfecte plek om te zijn met Fifty Fifty Entertainment.

Zondag 19 februari 2023 van 12.11 uur tot….
De verrassing van het carnaval in Leutekum is de zondag. Het wordt ieder jaar gezelliger in de horeca van Leutekum, dus durf het maar een keer aan: zondag vier je ook carnaval in Leutekum. Onze bar wordt gedraaid door de oude strijders van voormalig café Hattrick…en de DJ…jazeker: DJ Dennis met Wi-j Draeyen Um…

Maandag 20 februari 2023 van 10.11 uur tot….
Friesland heeft de Elfstedentocht, wij hebben de XI-Kroegetocht. Al in de ochtend is het gezellig druk en die gezelligheid blijft de hele maandag hangen. De buitenbar wordt ook die dag gedraaid door de oude strijders van café Hattrick…

Woensdag 22 februari 2023 van 20.11 uur tot…
Café Hattrick (Reserva) is de plek om dit jaar het carnaval af te sluiten met het traditionele haringhappen van CV De Umdraeyers.